De Natural Tanning Spray van Marc Inbane is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid.

Black Exfoliator + Tanning Spray + Perle de Soleil + glove 

                                     = tijdelijk € 95 ipv € 119,8

Bestellen

op 09/3738090 of annelies.haers@skynet.be

Black Exfoliator Scrub

Een rijk hydraterende en bekroonde gezichtsscrub, die de huid een verhelderende impuls geeft en laat stralen. Een behandeling met de Black Exfoliator voorafgaand aan de spray verwijdert onzuiverheden en egaliseert de huid voor een gelijkmatig resultaat en langer behoud van de teint. De Black Exfoliator is olievrij en bevat geen microplastics.

Prijs: € 34,95

Tanning Spray

Voor een stralend en egaal eindresultaat begin je altijd met het reinigen van de huid, zodat alle resten make-up, parfum, olie en deodorant verdwijnen. Schudt de Natural Tanning Spray goed voor gebruik. Breng de spray vervolgens op de huid aan met een sprayafstand van ongeveer 30 centimeter.

  • Spray met snelle korte bewegingen.

  • Maak geen langzame ‘S’ beweging.

  • Droogtijd 10 - 15 minuten. Dit kan versneld worden met behulp van een föhn.

Prijs: € 39,95

Perle de Soleil

is de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat. Reinig de huid voor gebruik. Activeer het doseersysteem door aan de onderzijde te draaien. Meng de bruiningsdruppels met de gebruikelijke hoeveelheid verzorgende crème in de handpalm. Breng de crème aan op de gewenste huidzones. 

  • Meng de druppels eenvoudig met uw favoriete dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren.

  • Gebruik ongeveer 1 à 2 druppels om de teint te behouden of 3 à 4 druppels om de teint te versterken.

  • Prijs: € 34,95

De Glove

is een handige tool voor het egaal tannen van het lichaam, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals de achterkant van armen en benen. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur ontstaat een gelijkmatig resultaat, waardoor er géén vlekken of strepen zullen verschijnen.

Prijs: € 9,95