pretan 

Sun Guard SPF 15

€ 34

€ 28

Anneleen Raevens testte maar al te graag de combinatie van Pretan en Sun Guard uit in haar strijd tegen zonneallergie!

 

Al jaren heb ik problemen met een zonneallergie. Als ik te lang durf te zonnebaden zonder een kwalitatieve zonnecrème zoals die van Dr. Rimpler of zonder mijn huid goed voor te bereiden, krijg ik last van rode bultjes op mijn armen en benen. Een onaangenaam zicht of gevoel, want het jeukte ook verschrikkelijk! Lange T-shirts dragen of buiten de zon blijven is geen optie voor mij want ik ben een echte zonneklopper en krijg ook graag een mooi zomerkleurtje.

Door de jaren heen heb ik geleerd om te luisteren naar mijn huid en de beste oplossing te zoeken naar verzorging en bescherming toe. Sinds ik hoorde van de Mila Sun Pre Tan Lotion kon ik niet wachten om hem uit te proberen. Het is een uniek product dat je bruiningscellen activeert en je huid voorbereidt op de zon. Met andere woorden: een snellere en egalere bruine teint en geen zonneallergieën!

 

Het moment van de waarheid...

Nog niet zolang geleden vertrok ik op reis naar het mooie Malta. De ideale gelegenheid om de Pre Tan lotion uit te proberen. Een week voor ik vertrok begon ik met smeren. Ik moet zeggen dat onze eerste “ontmoeting” al erg positief was. Zijn heerlijke geur deed mij onmiddellijk denken aan vakantie en na het aanbrengen voelde mijn huid egaal en zacht aan. Het is dus ook een ideale body lotion want mijn huid heeft zelf in de zomer ook de neiging om uit te drogen.

Tijdens de reis begon het moment der waarheid (ik nam de lotion trouwens ook mee in mijn koffer voor een blijvende werking). ’s Morgens smeerde ik mij in en bracht erna de SPF15 Sun Guard aan van Dr. Rimpler. Want de combinatie van de Pre Tan en SPF15 Sun Guard is ideaal in het voorkomen van een zonneallergie. Het resultaat was dat ik volop heb kunnen genieten van het mooie weer en de kleine rode bultjes zijn geen enkele keer tevoorschijn gekomen. Daarbij had ik na enkele dagen al een mooi kleurtje.

Nu ik de Mila Sun Pre Tan Lotion ontdekt heb, zal deze niet meer ontbreken in mijn badkamer of koffer! Tot slot hou je ook langer je mooie bruine teint door hem te blijven smeren. Ik zou dus zeggen: proberen maar!