top of page

goede afspraken.........goede vrienden

afspraak verplaatsen of annuleren tot 48u voor je afspraak:

- Je afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren kan tot 48u voor je afspraak.


 

afspraak verplaatsen of annuleren tot 24u voor je afspraak:

- Je kan uiteraard een nieuwe afspraak maken maar zo kort voor je verplaatste of geannuleerde afspraak is de kans reëel dat ik geen andere klant heb/vind in jouw plaats. Er wordt jou een forfaitair bedrag van € 25 (of het bedrag van je behandeling indien die minder dan € 25 kost) aangerekend.

Je komt niet opdagen en dus  je afspraak "vergeten":

- Je kan uiteraard een nieuwe afspraak maken maar tijdens je "vergeten afspraak" zat ik op jou te wachten en kon jammer genoeg niemand anders behandelen. Er wordt jou een forfaitair bedrag van € 25 (of het bedrag van je behandeling indien die minder dan € 25 kost) aangerekend.

"ietsje" te laat voor je afspraak?

- Gelieve dit zo snel mogelijk te laten weten. Er is een bepaalde tijd voor je gereserveerd en soms is het niet mogelijk om de behandeling later in te plannen, dit door de drukke agenda. Indien de behandeling niet meer kan doorgaan door tijdsgebrek kan jou een foraitair bedrag van € 25 (of het bedrag van je behandeling indien die minder dan € 25 kost) aangerekend worden.

TIP

- gebruik je "onmisbare" smartphone nuttig en installeer een "reminder" voor je afspraken.

 

steeds bereikbaar zelfs tijdens de vakanties!

- via email: annelies.haers@skynet.be of 09/3738090 (telefoon is steeds doorgeschakeld naar GSM) zijn we STEEDS te bereiken!

bottom of page